I Lågaffektiva podden pratar psykologerna Axel Havelius och Terése Österholm om lågaffektivt bemötande. Ibland med spännande gäster, ibland spånande på egen hand. Snygga jingeln är gjord av musiker Emil Willbas.

podomslag_01

Så här lyssnar du på Lågaffektiva podden

Lågaffektiva podden finns på Itunes och Acast – sök på ”lågaffektiva podden”

Det går också att lyssna via Soundcloud, antingen i appen – sök på ”lågaffektiva podden” – eller direkt i webbläsaren via den här länken: https://soundcloud.com/lagaffektivapodden

Du kan också använda vårt RSS-flöde, för podcastappar och digitalradio som stödjer dessa. Klistra in följande: http://feeds.soundcloud.com/…/soundcloud:users:2…/sounds.rss

Här hittar du Lågaffektiva podden på Facebook.

Här hittar du Lågaffektiva podden på Twitter.

lagaffektiva podden

Småplockavsnitten. Vilka är de? Det finns ju så mycket som man vill förstå sig på! Psykolog Bo Hejlskov Elvén får svara på tankar och funderingar som har dykt upp i Teréses huvud. Korta avsnitt om lite allt möjligt. (Ok, kanske inte riktigt allt möjligt. Mest om mänskligt beteende och hur vi navigerar i vår vardag). Du hittar dem instoppade här och var i Lågaffektiva podden.

Lågaffektiva poddens julkalender – En reflektionsresa – består av 24 avsnitt, och 2 bonusavsnitt på temat lågaffektivt bemötande. Lyssna och fundera! Här hittar du alla avsnitten med tillhörande reflektionsfrågor.